Amenajare curte în București
( 2 Voturi )
 

Profil autor: Arhidesign Studio

 



Descriere

La baza acestui proiect a stat situația dată de cele două corpuri de clădire: anexa- găzduind o chicinetă, un mic loc de luat masa deservit de un grup sanitar și locuința- beneficiarii având în posesie două dormitoare,o mică baie și o pivniță din locuință.

Soluția propusă a fost prin completarea acestor funcțiuni cu un spațiu de socializare și unul de relaxare. Astfel am creat o structură ușoară din lemn acoperită care găzduiască spațiul de socializare și totodată să intermedieze funcțiunile celor două construcții. Condiția principală a acestei structuri a fost de a fi "transparentă". Pentru a obține acest ''efect'' lemnul a fost tratat doar cu lac protector.

Ca elemente de finisaj am folosit travertinul, căramida aparentă și lemnul, iar pentru aleea pietonală - ardezia, însă pentru a nu depăși bugetul, beneficiarul a ales ca aleea să fie făcută din beton amprentat.Din păcate calitate lucrării "meșterilor de pe olx" a fost dezastroasă, pigmentul betonului exfoliindu-se după doar câteva zile... Aleea va fi placată cu ardezie ulterior, atunci când se vor planta plantele decorative și stâlpișori de iluminat.

Detalii Tehnice

Regim de inaltime: P
Tip cladire: Locuință unifamilială
Suprafata utila: 140
Pret proiectare: EUR 1.00
Structura: Lemn

Contact

Profil autor: Arhidesign Studio
Mobil: 0762268489
Judetul: Bucuresti

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează