Vision House

Vision House - Arhitecti, Firme de constructii

Constructii de case pe structura metalica 'gata la cheie' in 2 luni - 3D smART Set

Proiectul 'Vision' combină arhitectura modernă cu spații mari vitrate și cu o funcționalitate arhitecturală curată și aerisită, având ca și piesă de rezistență biroul gadget.

Spațiul de locuit are 212 mp care constau in 3 camere, living cu loc de luat masa si bucătărie, 2 băi, C.T., precum si cămară; la care se adaugă terasa deschisa de 10 mp și 26 mp pentru birou, insumand un total de 250 mp.

Aceasta constructie face parte din clasa de proiecte smART, realizată din module metalice, cu pereti tip sandwich, intrand astfel in categoria energetica A+.

Am creat spatii vitrate mari pentru ca ne plac si suntem convinsi ca si voua. Ideea de a fi aproape de natura si mediul inconjurator este foarte atragatoare.
Am hotarat eliminarea a tot ce inseamna jgheaburi si burlane in ideea unei arhitecturi curate, scurgerea apelor fiind directionata prin interior.
Costul pe fundatii este mai redus datorita faptului ca aceasta constructie este cu 85% mai usoara fata de o casa pe structura clasica.
Structura modulara pe care o utilizam permite console de pana la 4 m (fata de sistemul clasic pana la 2m) ceea ce ne permite proiectarea.
Utilizam incalzirea prin pardoseala pentru o distributie corecta a caldurii si, in plus, pentru confortul termic oferit.
Asigura o economie de energie de  pâna la 40% fata de sistemele clasice, economie de spatiu precum si o pardoseala permanent uscata ce împiedica formarea coloniilor de bacterii.
Livingul, locul de luat masa, bucataria si terasa au un flux circulabil deschis, iar geamurile mari vitrate te fac sa fi mai aproape de natura.
 
vision-house2

Noi o numim casa Dream House.

Speram sa va placa!

vision-house1

Detalii structurale:

* Fundatie de beton  * Structura din metal  * Pereti tip sandwich ( 30 cm grosime ) * Geamuri pvc  * Finisajul bailor la alegere  * Casa este certificata energetic in categoria A+  Avantajele si beneficiile constructiilor metalice modulare:  - timp de executie 30 zile ( la consturctiile clasice poate dura si 1 an)  - peretii perfect drepti fata de sistemul clasic  - spatii mari vitrate ( structura metalica permite deschideri mari ferestrelor)  - rezistenta sporita ( practic cea mai rezistenta structura la cutremure)  - scurgere interiora (am eliminat jgheabul în ideea unei arhitecturi curate).
Ne ocupam de autorizatiile necesare, de proiect în functie de preferinte, de constructia în sine pâna la receptia lucrarii.
Va asteptam la birou pe strada Revolutiei nr.2/1, Târgu-Mures sa va cunoastem preferintele.
Pentru programari si detalii contactati-ne telefonic sau prin email.  tel. 0749-185.629 e-mail. Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Construieste-ti casa de vis cu 3D smART Set! Vă invităm să ne lăsați părerile dumneavoastră pentru acest proiect!
Profil autor: 3D smART set

Comentarii  

 
0 # Mavroghene Ovidiu 26-11-2014 13:52
Buna ziua,
Daca se poate ma intereseaza la cati bani ar ajunge o casa modulara de apox 70 mp care sa contina 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatatie, 1 baie,1 camara, locatia mea este in jud Timis.
Multumesc.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # Brasovean Radu 26-11-2014 17:42
Buna ziua,
Ne bucuram pentru interesul acordat.
O casa la cheie cu autorizatii proiectare, fundatie , structura, pereti , spatii vitrate, instalatii termice, electrice, sanitare, gata la cheie nu depaseste 30.000 euro. Timp de executie maxim 60 de zile.

Lasati-ne un nr. de contact sa discutam mai usor detaliile.

Brasovean Radu
0749.185-629
3D smART set
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat