Bine ai venit, Vizitator
Tine-ma minte

SUBIECT: Incalzire prin pardoseala

Incalzire prin pardoseala 28 Apr 2015 10:18 #1

Climatizarea corectă şi distribuirea eficientă a căldurii şi a aerului rece reprezintă unii dintre cei mai importanţi factori pentru utilizatori. REHAU are o experienţă de zeci de ani în construcţia sistemelor eficiente de încălzire şi răcire. Sistemele de suprafaţă pentru plafoane, pereţi şi pardoseli în construcţia de locuinţe sau clădiri nerezidenţiale, împreună cu sistemul energetic cu pompă de căldură reprezintă un exemplu bun pentru modul în care, între clima dintr-o cameră şi consumul de energie există o armonie.
Astfel, privind economia din punct de vedere termic, o astfel de modalitate de incalzire ofera cele mai bune solutii din punct de vedere practic. Caldura degajata de instalatie se va raspandi in mod uniform in locuinta, fluxurile termice nefiind posibile in astfel de cazuri. Totodata, instalatia de incalzire prin pardoseala permite incalzirea in mod diferit in fiecare incapere a locuintei, in functie de dorintele locatarilor.
Daca montam o astfel de instalatie beneficiem, pe langa un aspect mai elegant conferit interiorului locuintei si de o temperatura constanta pana si in locurile greu accesibile celorlalte surse de caldura (balcoane sau terase descoperite). Asadar, in aceste locuri vechile probleme legate de aparitia igrasiei sau mucegaiului ca urmare a unui condens sporit vor disparea in totalitate. Potrivit acestei tehnici, in cazul in care in incapere se va crea o sursa de abur sau umiditate, instalatia din pardoseala se va supraincalzi pentru a determina uscarea peretilor si pardoselei.
Un avantaj in plus al acestui tip de incalzire consta in diminuarea costurilor lunare cu peste 25% comparativ cu vechile surse de caldura prin radiatoare.
Atasamente: