Bine ai venit, Vizitator
Tine-ma minte

SUBIECT: Avantajele proiectelor de structura in 3d - pentru

Avantajele proiectelor de structura in 3d - pentru 09 Feb 2014 08:18 #1

Necesitatea unor proiecte cat mai complete pentru o constructia proprie, e de multe ori o cerinta obligatorie pentru ca relatia cu constructorul sa decurga in bune conditii si cu un rezultat optim la realizarea unei constructii.
Astfel, ca pe langa arhitectura si instalatii , care la fel ar fi indicat sa fie realizate cat mai complet , distingem capitolul de rezistenta ca fiind unul de o importanta ridicata avand in vedere caracterul stabil si rezistent pe care ar trebui sa-l aiba fiecare constructie in parte.
Iar pentru acest lucru am considerat ca beneficiarul , in plus la proiectul de baza complet, sa primeasca si astfel de imagini care sa va scuteasca de problemele ce pot aparea in timpul executiei , pentru ca se pot vizualiza toate etapele de executie si implicit detaliile ce pot fi extrase prin marirea unei imagini pe zona dorita.

h1f32d56.jpg


h06d8508.jpg


h81f0fbf.jpg


h29465a2.jpg


h404df0e.jpg


Aceste imagini , coraborate cu planurile de arhitectura si structura cat mai detaliate , cu extrasele de material pe fiecare etapa, va ajuta sa executati o constructie cu cat mai putine batai de cap si va scuteste de timpul pierdut pentru a subantelege anumite planuri ce nu sunt pe intelesul tuturor.
De mentionat ca aceste imagini sunt incluse in pret si nu se percep taxe suplimentare.
Si inca un aspect important - orice structura ridicata in 3d , va genera planuri de rezistenta corect executate si implicit rezolvarea tuturor detaliilor de executie.
Pentru mai multe detalii accesati http://www.pronecproiectare.ro