Bine ai venit, Vizitator
Tine-ma minte

SUBIECT: TAA Industries cauta specialisti

TAA Industries cauta specialisti 20 Noi 2014 07:24 #1

  • Julien-Ferencz Kiss
  • Julien-Ferencz Kiss's Avatar
Ma numesc Julien-Ferencz Kiss si sunt managerul de recrutare al companiei germane TAA Industries (www.taaindustries.com) – cu sediul in Oradea. Producem elemente tematice pentru parcuri de distractie, studiouri de film, sali de teatru sau opera. Puteti vedea pe site-ul companiei detalii privind produsele noastre. Acestea sunt concepute de catre designeri, realizate de catre ingineri, arhitecti si meseriasi de prima mana si sunt apoi definitivate de catre artisti plastici - sculptori si pictori. Toate sunt originale, unicat, de aceea punem accent pe creativitate.
In momentul de fata cautam ingineri proiectanti (structuri metalice in special, dar nu numai), arhitecti si desenatori care sa se alature echipei de proiectare, dispusi pentru relocare in Oradea. Acestia ar urma sa lucreze la proiectele noastre pentru companii ca si Disney, Marvel sau Warner Brothers. Toti candidatii ar urma sa desfasoare probe de lucru specifice iar in caz pozitiv, angajarea ar urma sa aiba loc in 1-2 zile.

Daca in organizatia d-voastra sunt persoane interesate de colaborarea cu TAA, ma pot contacta la numarul de telefon: 0771053609 sau adresa julien @ escenomatica.com
Va multumesc!