Bine ai venit, Vizitator
Tine-ma minte

SUBIECT: Interior Designer - Colaborare / Asociere

Interior Designer - Colaborare / Asociere 08 Iul 2015 09:30 #1

  • Onescu Emma
  • Onescu Emma's Avatar
Buna ziua
Ma numesc Emma , am 20 de ani iar in momentul de fata fac un stage ca urmare a unui master de interior design facut in Milano la un Institut privat alaturi de mari arhitecti(unul dintre ei a ajutat la realizarea insulei Dubai).
Mi-ar placea nespus de mult sa practic aceasta meserie si in tara natala dar fiind doar Interior Designer am dreptul doar la renovare sau proiect 0 doar langa un arhitect care sa faca planul, nu si la un proiect inceput de la 0 singura.
In momentul de fata cum am spus mai sus fac un stage intr-un studio de arhitectura situat Bergamo , alaturi de un Arhitect care are in principal proiecte internationale si este foarte cunoscut .
M-ar interesa mult sa cunosc piata romaneasca in sensul de Asociati/Arhitecti. Din punctul meu de vedere Romania nu dispune de Interior Designeri la propriu cu studiu specific pe domeniu ci doar de Arhitectii cu plan si in domeniul designerului, lucru care l-am conclus facand o ampla cercetare.
Sunt un interior designer reactualizat cu noi programe ideei si stil international iar lucru acesta mi-as dori sa il aduc si in Romania. Ar fi o mare realizare pentru mine daca a-si putea colabora cu Arhitectii romani pentru a realiza lucrarii nationale/internationale.
Stau la dispozitia Dv. pentru colaborari/ascocieri.
Multumesc anticipat pentru atentie.

Onescu Emma
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.