Bine ai venit, Vizitator
Tine-ma minte

SUBIECT: Recomandari Evaluatori Imobiliari

Recomandari Evaluatori Imobiliari 06 Aug 2013 22:25 #1

Aici este locul unde puteti recomanda un evaluator imobiliar sau o firma de evaluari imobiliare.

Va rog sa o faceti aici cu cat mai multe detalii posibile printre care:

* numele evaluatorului / firmei de evaluari
* lucrarea efectuata
* motivul recomandarii (calitate, pret, etc...)
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Recomanda Evaluatori riscuri la securitate fizica 09 Oct 2016 10:10 #2

Profesional, promt, accesibil, SMART EvalPro SRL ofera solutii pentru siguranta:
Raport de evaluare si tratare riscuri la securitatea fizica
Proiectare, instalare si service: alarma efractie, supraveghere video si semnalizare incendiu. Paza si monitorizare.

Toate persoanele juridice indiferent de forma de organizare au nevoie de analiza riscului la securitate si proiect pentru sistemele de securitate.
Produsele Smart Evalpro vin in intampinarea celor mai stricte cerinte atunci cand este vorba de securitate.Termen de realizare maxim 14 zile de la primirea documentelor de la client.
Ne pasă 100% de calitatea oferită clientului nu generăm costuri inutile, folosim proceduri de lucru acolo unde legea nu impune echipamente de securitate. Va stau la dispozitie pentru informatii.

Siguranta este o nevoie elementara de care suntem constienti mai ales cand avem un eveniment: furt, talharie, distrugere, violenta. In vederea prevenirii si eliminarii evenimentelor de securitate va ofer evaluare risc, Proiectare alarma efractie, Proiectare semnalizare incendiu.

Am 8 ani de experienta in domeniu si stiu ca concurenta trebuie sa fie specializata si departajarea se va face in functie de interesul aratat clientului si profesionalismul dovedit.
Ca evaluator al riscurilor la securitate fizica si proiectantul sistemelor de securitate sunt in permanenta comunicare cu organele M.A.I. atat cu I.G.P.R. cat si cu I.G.S.U. in vederea minimalizarii pagubelor datorate furturilor si incendiilor la persoane juridice.
Raspund financiar de eficienta masurilor impuse beneficiarilor in situatia in care nu le-a tratat corespunzator. Efortul psihic si fizic cel mai intens are loc in pastrarea echilibrului dintre stabilirea masurilor de Securitate in concordanta cu costurile impunse beneficiarului pentru a fi in siguranta el, angajatii si bunurile din firma.
Sunt un aliat atent la nevoile si ambianta beneficiarului si vin cu cele mai bune solutii de securitatea deoarece cunosc domeniul si pot alege ce este cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Cea mai buna carte de vizita sunt clientii multumiti:
Colegiul Tehnic Azur
Gool Game S.R.L.
Leone Catering S.R.L.
Sherwin-Williams Balkan S.R.L.
Manastirea Gura Motrului
Danmadent S.R.L.
Dekamed S.R.L.
Franco Testa S.R.L.-D
West Beverages S.R.L.
Ksana Art And Colour S.R.L.
Gingerdi@Co S.R.L.-D
Spitalul municipal Timisoara (12 clinici)


hccbd99e.png


Va astept la un dialog la: tel: 0722384614
e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
site: www.smartevalpro.ro
http://smartevalpro.ro/
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.