Bine ai venit, Vizitator
Tine-ma minte

SUBIECT: Regulament Forum

Regulament Forum 06 Aug 2013 13:53 #1

Cititi cu atentie regulamentul inainte sa activati pe acest forum!

1. Informatii generale:

Daca apar probleme in timpul folosirii forumului nu ezitati sa ne aduceti la cunostinta.

Forumul este in permanenta imbunatatit de echipa Arhitecti si Proiectanti. Modificarile survenite va vor fi aduse la cunostinta in sectiunea Anunturi.

2. Atunci cand trimiteti un nou mesaj sau creati un nou topic:

- verificati daca acel subiect nu se discuta in alt loc;

- cautati cel mai potrivit forum pentru acel topic;

- daca nu gasiti un loc potrivit folositi forumul: Diverse;

- pentru cautare folositi motorul de cautare: Cãutare;

- numele unui topic trebuie sa fie clar si relevat pentru toti utilizatorii, nu folositi nume de topice de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjectii, onomatopee, prescurtari, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.

3. Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda.

4. Scrieti mesaje a caror subiect sa fie legat de domeniul constructiilor.

5. Mesajele trebuie sa fie scrise intr-un limbaj nederanjant pentru ceilalti utilizatori.

- nu folositi in mod excesiv imaginile emotive (emoticons icon);

- nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari (majuscule);

- nu porniti discutii incendiare sau in contradictoriu pe subiecte privind gusturi, pareri nefondate sau obiceiuri;

- este complet interzis si inacceptabil orice atac la persoana; discutati ideea si nu persoana;

- nu postati mesaje cu continut identic, in mod repetat, doar pentru a evidentia un material, o tehnologie etc.

6. Semnatura trebuie sa aiba o dimensiune rezonabila, maxim 2 randuri, si sa nu contina imagini, linkuri, adrese de email sau adrese (fizice) de contact - pentru toate acestea exista campuri predefinite in profil.

7. Imaginile prezentate in cadrul subiectelor de discutie trebuie sa aiba o denumire reprezentativa. De exemplu, daca atasati o poza cu renovarea baii denumirea acesteia va trebuie sa fie "renovare baie". Pentru a redenumi o poza salvata in calculatorul dvs aveti 2 optiuni la dispozitie: fie selectati poza dorita si apasati tasta F2, dupa care redenumiti poza, fie dati click dreapta pe poza pe care doriti sa o redenumiti si selectati Rename din lista cu optiuni care apare.

8. Nu folositi mesageria privata pentru a lua contact cu administratorii si moderatorii forumului. Daca aveti probleme sau intrebari scrieti-le in cel mai potrivit forum si cineva se va ocupa de acel lucru.

9. Nu trimiteti mesaje cu continut personal sau mesaje nesolicitate (spam) membrilor forumului. Mesageria privata, ca mijloc de comunicare in cadrul forumului, trebuie folosita doar la cererea uneia dintre partile aflate in discutie. Totodata, sfaturile oferite pe PM contravin scopului existentei forumului, prin urmare sunt strict interzise. Abuzul, in aceasta privinta, poate duce la desfiintarea contului.

10. Nu va promovati propria firma, serviciile, produsele, siteul sau alte siteuri la care sunteti afiliat, inclusiv prin folosirea unui nume de utilizator care sa contina, explicit, denumirea unei firme, a unui brand sau a unui produs - nu acesta este scopul acestui forum si prin urmare, mesajele cu scop publicitar vadit vor fi sterse. Sigur, un link, un exemplu sau un scurt citat nu vor fi considerate abateri de la regulament dar utilizarea repetata a acestora, inclusiv in semnatura, se poate considerata o incalcare a regulamentului.

11. Moderatorii forumului sunt singurii in masura sa rezolve cererile utilizatorilor. Daca regulile de mai sus sunt incalcate voit si in mod repetat, acelui utilizator i se poate sterge mesajul sau chiar contul.

12. Nu uitati, ca utilizator al forumului Arhitecti si Proiectanti ati fost de acord cu urmatoarele prevederi:
"Intotdeauna administratorii si moderatorii acestui forum vor incerca sa indeparteze sau sa modifice orice material deranjant cat mai repede posibil. Este imposibil sa parcurga fiecare mesaj in parte. Din acest motiv trebuie sa stiti ca toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a webmaster-ului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre ei) si de aceea ei nu pot fi facuti responsabili.

Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare. Daca publicati astfel de materiale puteti fi imediat si pentru totdeauna indepartat din forum (si firma care va ofera accesul la Internet va fi anuntata). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor astfel de incalcari ale regulilor. Trebuie sa fiti de acord ca webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, oricand cred ei ca acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie sa fiti de acord ca orice informatie introdusa de dumneavoastra sa fie stocata in baza de date. Aceste informatii nu vor fi aratate unei terte persoane fara consimtamantul webmaster-ului, administratorului si moderatorilor care nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.

Acest forum utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii ci ele sunt folosite doar pentru usurarea navigarii pe forum.

13. Profilul forumistilor poate fi editat in masura in care acest lucru este permis de optiunile de editare ale forumului. User name-ul/numele forumistilor poate fi schimbat doar de catre administratori, la solicitarea forumistilor ce detin contul cu user name-ul pentru care se face solicitarea sau la initiativa administratorilor."

14. Conturile create de utilizatori NU vor fi sterse la solicitarea acestora, daca cu aceste conturi au fost initiate discutii sau au participat la discutii initiate de alti utilizatori. Daca o astfel de regula ar fi incalcata, threaduri intregi si-ar pierde sensul, doar pentru ca un utilizator vrea sa renunte la un cont creat de el.

15. Moderatorii si administratorii forumului Arhitecti si Proiectanti au dreptul sa recomande ce produse considera acestia de cuviinta in functie de recomandarea facuta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.