Bine ai venit, Vizitator
Tine-ma minte

SUBIECT: PARDOSELI INDUSTRIALE DE BETON

PARDOSELI INDUSTRIALE DE BETON 12 Iun 2014 04:58 #1

  • Dan Bejan
  • Dan Bejan's Avatar
  • Deconectat
  • New Member
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Asistam in ultimii ani la o crestere deoasebita a suprafetelor de beton armat din centre comerciale, centre logistice, depozite frigorifice,hale industriale.Totodata se remarca o "imbatrinire" a acestora .Numai ca "batrinetea " aratata si constatata are diverse grade: unele au imbatrinit decent altele sunt grav deteliorate. "canceroase".Iertata-mi sa fie comparatia dar cam asta e viata pardoeslilor de beton.
Totul porneste de la felul cum a fost realizata , intretinuta si utilizata .
As dori sa va supun atentiei o problema mai putin "teoretizata" tratarea rosturilor din pardoselile de beton industriale..
Toata lumea stie ca la pardoseala trebuie rosturi taiate si apoi "umplute" ,"etanseizare" sau cum vreti sa spuneti.
Profesionsitii de la HC JOINTS _Belgia sau cum mai sunt cunoscuti de la SIMA-Germania ,de fapt una si aceeasi "persoana", au desfiintat paleativul rosturilor taiate ,ele insele generatoare de deteliorari ulterioare a pardoselilor prin discontinuitatea neprotejata constituita in suprafata betonata. Pe site-ul WWW. INFOHALE.RO gasiti ISTORIA SI EVOLUTIA PARDOSELIOR INDUSTRIALE DE BETON, o traducere exacta a articolului original de pe pagina producatorului amintit .
Odata citit indemn cititorii sa isi aminteasca vorba "Unde nu-i cap, vai de picioare!" si sa ia aminte la cele prezentate si sa utilizeze profilele moderne de rost sinusoidale HC Omega Sinus si Delta Sinus si si chiar ultimul produs Cosinus Slide Joints.
Daca nu vv-am convins va putem pune la dispozitie tehnologia de reparatie a rosturilor ce implica demolarea pardoselii pe 2 x 50cm ramforsarea si rebetonarea pardoselii cu montarea profilului adecvat.Cita bataie de cap si citi bani!
Pentru mai multe detalii accesati pagina producatorului sau contactati-ne pe Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau +40744545415
Atasamente: