Dorin Buda

Info Contact

Dorin Buda

SC Comelectroservice SRL

Aleea Crizantemelor nr. 1, bloc m1, scara 1, ap. 3, Deva

Hunedoara

0722567012

0254223406

0722299796

8-16

Specialist

4 ani în urmă

317

Firme instalatii

Descriere

S.C.COMELECTROSERVICE SRL 330098 DEVA Aleea Crizantemelor Bl.M 1 Parter TEL. / FAX.: 223406 Nr. inreg: O.R.C.J 20 / 1253 /1992;C.I.F.:RO2113081;CAPITAL SOCIAL:8060 RON AUTORIZARE MAI-IGP-DOP BUCURESTI NR.0150/T/2005,ISU,ACORD M.C.T.I.NR219/1994

ALARME - TELECOMUNICATII - INSTALATII ELECTRICE – AUTOMATIZARI SOCIETATE CU CERTIFICARE ISO9001-ALL CERT

S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL DEVA proiecteaza si implementeaza sisteme de securitate atat pentru obiective de dimensiuni medii si mici(locuinte, magazine,birouri, depozite), cat si pentru obiective de dimensiuni mari si care necesita un inalt grad de securitate(domeniul bancar, domeniul industrial, domeniul militar).

Prin specialistii sai, S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL analizeaza riscurile la care sunt expuse bunurile dumneavoastra oferind consultanta in alegerea celei mai bune si eficiente solutii pentru paza si protectia acestora. Prin solutiile propuse, urmarim si eficientizarea activitatii in obiectivul dumneavoastra ceea ce duce la obtinerea de venituri suplimentare pentru dumneavoastra.

Va garantam ca o investitie bine structurata care in aparenta pare a fi foarte costisitoare pentru dumneavoastra , de fapt inseamna o incalculabila "deocamdata" economie prin inlaturarea pierderilor prin furt sau incendii.

Proiectarea si implementarea sistemelor are la baza obtinerea unor solutii complete de securitate, S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL oferind consultanta, analiza de risc, proiectare, instalare pentru o gama larga de servicii:

  • Sisteme de alarma contra efractiilor : Paza si protectia bunurilor dumnevoastra se poate face cu costuri relativ mici prin astfel de sisteme ce avertizeaza intrarea unor persoane nedorite intr-un anumit spatiu. Avertizarea poate fi sonora si/sau luminoasa, locala sau la distanta. Un sistem de alarmare trebuie instalat corespunzator, pentru a furniza o protectie adecvata, toate punctele de acces in aria supravegheata fiind protejate.
  • Sisteme de protectie perimetrala : Acolo unde se doreste detectarea posibililor intrusi inainte ca acestia sa ajunga intr-un anumit spatiu sunt necesare sisteme de protectie perimetrale. Avertizarea poate fi sonora si/sau luminoasa, locala sau la distanta.
  • Sisteme de alarma contra incendiilor : Incendiul a fost din cele mai vechi timpuri un mare dusman al omului. Aproape fiecarea oras din lume a cunoscut incendii devastatoare, chiar si in zilele noastre, cand simple neglijente sau ignorarea regulilor de protectie au dus la distrugerea unor fabrici, magazine, hoteluri, depozite, ducand chiar la ruinarea unor proprietari. Studiul combaterii incendiului a devenit o directie importanta in cadrul laboratoarelor stiintifice in domeniu. Sistemele de alarma contra incendiului avertizeaza incendiul in faza sa incipenta. Avertizarea este sonora si luminoasa, locala sau la distanta. Aceste sisteme pot declansa si stingerea automata a incendiului.
  • Sisteme de stingere automata a incendiilor : Pentru o eficienta maxima a sistemelor de combatere si stingere a incendiilor se folosesc procedee de intrerupere a arderii sau de stingere a incendiilor, care sunt procese fizice sau chimice, aplicate prin actiuni succesive, care in final trebuie sa conduca la incetarea arderii.
  • Sisteme de control acces si pontaj : Sisteme prin care acesul persoanelor se poate limita intr-un anumit spatiu la un anumit moment. Prin corelarea acestor sisteme cu softuri specializate se pot obtine rapoarte complete de evenimente, rezolvand si problema pontajului angajatilor.
  • Sisteme de control electronic al marfii : Sunt printre cele mai eficiente sisteme de paza si protectie a bunurilor. Prin aplicarea unor identificatori pe produse, acestea nu pot fi scoase dintr-un anumit spatiu decat prin declansarea unei alarme.
  • Sisteme de supraveghere video : In obiectivele ce contin valori importante este util sa se dubleze sistemul de alarmare contra efractiilor cu sisteme de supraveghere video in circuit inchis(CCTV). Aceste sisteme au o eficienta deosebita in supravegherea fluxului de productie, ducand la eficientizarea activitatii. Stocarea informatiilor poate fi facuta local(sisteme analogice sau digitale de inregistrare a imaginilor) sau la distanta.
  • Sisteme de interfonie/videointerfonie : Un elementar sistem de protectie impotriva patrunderii persoanelor in anumite spatii. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior. In cazul videointerfoanelor persoana afata in interior poate sa vada persoana din exterior pe un monitor.
  • Sisteme integrate voce-date: In cadrul firmei exista o preocupare permanenta pentru a oferi solutii complete care sa includa sisteme integrate de voce si date(retele calculatoare, telefonie).
  • Sisteme de automatizare: S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL ofera clientilor sai posibilitatea de implementare a unor aplicatii complexe , care pot fi corelate cu sistemele de securitate( usi, porti actionate electric).

In acest moment S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL se prezinta cu o bogata experienta in domeniu, cu o oferta de echipament complexa, echipament ale caror performante, fiabilitate si mai ales siguranta in asigurarea pazei si protectie bunurilor sunt confirmate de catre clientii sai.

S.C. COM ELECTRO SERVICE SRL a realizat peste 1500 de proiecte si instalari de sisteme de securitate, printre referintele cele mai reprezentative fiind o serie de clienti: BCR, BRD-GSG, CEC, CARPATCEMENTHOLDING SA, MITTAL STEEL SA, DHS, ITALROM, CIATTI, MAVIC, SOLREX, ELECTROCENTRALE SA, ROMEXTERRA BANK SA, BANCPOST SA,BANCA TRANSILVANIA, REMEDIA, FARES S, HYPERMARKET REAL, BILLA, KAUFLAND, LIDL, etc.

Vizitati: www.comelectroservice.ro.

Pentru detalii si comenzi: budadorin@yahoo.com sau tel.0722567012.

Date firma

SC Comelectroservice SRL

2113081

J20/1253/1992

RO38RMCB0160027085190001

bcr deva

Colectiv

Administrator-Buda Dorin

Electrician-Stefan Ioan

Electrician-Istratescu Ghita

Electrician-Jula Dorel

Electrician-Abrudean Doru

Administrator-Buda Dorin
Electrician-Stefan Ioan
Electrician-Istratescu Ghita
Electrician-Jula Dorel
Electrician-Abrudean Doru

Forum

Statistici Forum
Total Postari
Acest utilizator nu are postari pe forum.
Lucrari

Proiecte Lucrari expirate Dorin Buda (0)

Nici un proiect