Documentatie constructie anexa gospodareasca


Cerere

Contact client

Buna ziua.
Am un teren la Domnesti, Ilfov de 500m pe care aş dori sa il imprejmuiesc si sa construiesc o casuta de lemn (anexa gospodareasca) racordata la energie electrica în care sa pot depozita lucruri, sa pot spala vesela daca merg la un gratar şi lângă care sa fie construit un wc racordat la un put şi o fosa.

Anexa Gospodareasca - Parter 14 mp ( 3,5x2,5 la interior, cu o prispa de aprox 1,2mx3,5, din lemn, izolata cu polistiren si tencuita, acoperis in doua ape,asezata pe o placa beton inalta de 20cm de la nivelul solului cu curent si apa.

Wc sa fie atasat in spatele sau lateralul casutei), lipit de ea (acoperis separat de cel al casutei iar scurgerea spre fosa sa nu  strapunga placa de beton.

Imprejmuire pe trei laturi, aprox. 70m, cu gard din plasa bordurata verde şi stalpi de teava rectangulara, dublati de vegetaţie.

 

As dori sa imi spuneti si mie cat costa efectuarea documentatiei necesare obtinerii autorizatiei de constructive si constructiei acestei anexe gospodaresti, imprejmuire teren, fosa ecologica vidanjabila, put si utilitati.
Deţin Certificat de urbanism si studiu geotehnic. Pentru avize o sa ma deplasez eu.
Va multumesc. 
Mihai Otobicu, tel. 0722.329.297

Nume: Mihai Otobicu

Telefon: 0722329297

Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Judetul: Bucuresti