Hidroizolarea permanenta a betonului cu Radmyx

 
Radmyx este un produs al companiei Radcrete Pacific Pty Ltd (din Australia) si reprezinta un sistem complet de impermeabilizare pentru structurile subterane cum ar fi fundatiile si structurile de retinere a apei.
 
Prin procesul de osmoza, substantele chimice active din Radmyx reactioneaza cu produsele de hidratare a cimentului pentru a crea o bariera continua de cristale insolubile în adâncimea structurii de capilaritati a betonului. Aceste cristale blocheaza trecerea apei, permitând în acelasi timp trecerea aerului si a vaporilor de apa, astfel structura de beton putând “respira”. RadmyxTM este la fel de eficient împotriva presiunii pozitive sau negative a apei si poate fi utilizat ca un aditiv sau aplicat pe suprafata ca o pasta pe partea sa interna sau externa.
 
 
Hidroizolarea permanenta a betonului cu Radmyx
 
 
 
Indiferent de clasa betonului, se vor adauga 0.8 Kg Radmyx concentrat la fiecare metru cub de beton preparat.
 
Dupa turnare, Radmyx va cristaliza in toata masa betonului si vor ocupa microgolurile, oprind astfel infiltrarea apei. Pentru ca betonul rezultat sa asigure o hidroizolare eficienta este nevoie de o turnare corecta, cu respectarea normativelor in vigoare (reteta betonului, armare, punerea in opera, etc).
 
Pentru hidroizolarea rosturilor de turnare se va aplica cordonul bentonitic MasterStop furnizat 
 
LIMITARI RadmyxTM nu este potrivit pentru impermeabilizarea suprafetelor supraterane sau a celor supuse la amplitudini termice mari. Pentru aplicarile supraterane se va folosi Radcon Formula #7.
 
RadmyxTM nu este potrivit pentru impermeabilizarea crapaturilor evolutive si a îmbinarilor cu deplasare (rosturi de dilatatie). Pentru aceste aplicari se folosesc etansanti elastomerici de îmbinari.
 
INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE Ca aditiv Radmyx Admixture Proportia: 0.78 kg la 1 mc de amestec de beton (aprox. o galeata de 5 kg de Concentrat de Radmyx la o bena de 6 mc beton) RadmyxTM Admixture va fi bine amestecat în forma uscata cu celelalte componente solide ale betonului înainte de a se adauga apa în camionul ce prepara betonul. RadmyxTM Admixture are un efect de plastifiere. De aceea nu vor fi utilizati aditivi de reducere a apei împreuna cu RadmyxTM Admixture.
 
EXEMPLE DE APLICATII Începând cu 1975 Radmyx s-a aplicat cu succes pe fata de presiune hidrostatica negativa precum si în subsoluri si în medii umede si agresive la fundatii, tunele, pivnite, placi de beton, puturi de lift, recipienti de apa, rezervoare pentru ape reziduale, piloni, baraje, canale, ziduri de rezistenta. 
 
Pentru detalii despre hidroizolarea permanenta a betonului (fisa produse, instructiuni, cerere de oferte) sau despre alte solutii complete de hidroizolatie, ne puteti contacta.
 
 
Profil autor: Aquastop

Comentarii  

 
0 # vizitiu valentin 18-08-2016 11:01
as dorii sa aflu pretul la Radmyx si unde il gasesc va multumesc
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat