Fobia birourilor cubice!

Birourile cubice nu au aratat imbunatatiri in ceea ce priveste comunicarea sau productivitatea intre colegi si mai mult decat atat, reduce satisfactia angajatilor la locul de munca. Argumentul ar fi ca: un birou deschis stimuleaza moralul si productivitatea.

Experienta noastra pe piata amenajarilor de birouri ne-a dovedit ca angajatii prefera in general spatiul deschis, in care comunicarea cu ceilalti colegi este favorizata, in timp ce marile companiile prefera tot mai mult spatiul inchis, birourile de tip cubice.

Birourile cubice au aparut pe piata mobilierului, in 1967 si au reusit sa schimbe peisajul culturii la birou si modalitatea de lucru. Trebuie luat in considerare ca acest tip de birou nu poate fi adoptat in toate domeniile; intr-un spatiu in care creativitatea este la locul ei si inspiratia este cuvantul cheie in jobul angajatului, cubicle office nu incape in discutie. Nu poti fi creativ uitandu-te intre peretii mobilierului, nu-i asa?

forFITOUT va pune la dispozitie o gama variata de modele de birouri operationale ce reusesc sa va aduca necesarul de confort, inspiratie, libertate la locul de munca.  


 

Profil autor: SC FORFITOUT SRL

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează