Mereu Clasic by Interior Store

                Este adevarat ca fiecare locuinta actuala, realizata in stil clasic – ofera multe piese reinterpretate; accente si elemente pline de eleganta si rafinament cu o tenta mai “soft” decat clasicul pe care il cunoasteam odata. Fiecare noua colectie lansata ofera o abordare noua, o linie unica si elemente mult mai elaborate.

                Pentru cei ce iubesc clasicul , iata cateva sfaturi:

1.       Clasic nu inseamna Prea mult!

Nu este necesara o incarcare exagerata a spatiului cu piese somptuase pentru definisarea unui interior clasic spectaculos. Este suficient sa alegem o “piesa de rezistenta”, o piesa centrala a intregului interior in jurul careia sa construim un spatiu unic, personalizat.

2.        Clasic insemana armonia luxului, a confortului si claritatii

Stilul clasic este o adevarata realizare a valorilor eterne, un stil de nu si-a pierdut niciodata farmecul si elefanta, indiferent de  schimbarile trendurilor.

Luxul, confortul si claritatea liniilor si formelor elementelor folosite pentru realizarea interioarelor definesc interioarele clasice.

3.       Simetria perfecta

 

Stilul clasic are la baza simetria perfecta , indiferent de abordarea acesteia. Fie ca vorbim despre realizarea unor finisaje specifice stilului clasic; fie ca vorbim despre piese de mobilier si decoratiuni – simetria este regasita in toate interioarele clasice.

 

4.       Pardoselile naturale

Pardoselile naturale sunt un “must” al interioarelor clasice. Parchetul masiv in nuante naturale de nuc, cires si stejar sau pardoselile din piatra naturala sunt alegerile cele mai bune pentru pardoselile interioarelor clasice.

5.       Materiale natural

NU folositi niciodata plastic, metal sau alte materiale ce apartin secolului XX in interioarele clasice. Stilul clasic foloseste materiale naturale de o calitate superioara, precum: lemn nobil, piele naturala, tesaturi fine si catifelate, piatra naturala.

6.       Decoratiuni interioare

Pentru un décor clasic perfect, folositi fotografii inramate sau tablouri pentru decorarea peretilor. Tapetul este de asemenea o alegerea perfecta pentru decorarea peretilor. Pattern-urile florale sau damask sunt recomandate pentru decorarea peretilor.

Spor la Treaba!

Profil autor: Interior Store

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează