Trenduri 2015 by Interior Store

Fiecare an a venit cu multe noutati – si 2015 pastreaza acest trend.  Cand vine vorba despre designul de interior, se anunta un an contrastant – nefacand referire (neaparat) la contraste puternice de culori – ci la un mix de stiluri, culori si tonuri, texturi si materiale.  

Trenduri  si Culori   2015 – Un an al clasicului reinterpretat! Noul modern este clasic – acesta fiind cu siguranta trendul principal al acestui an. Pastrand trendul general din anii trecuti – clasicul reintrepretat vine in noul an cu elemente noi , forme mai soft precum si tonuri mai puternice.                

Piesele clasice de mobilier, liniile elegante, materialele sofisticate  se regasesc in multe dintre interioarele rafinate definite de elementele clasice.                    

Rosu burgundy, albastru bermuda, turquoise sunt doar cateva dintre culorile la mare cautare in interioarele ce au accente reinterpretate ale stilului clasic.  

Clasic reinterpretat 12

Clasic reinterpretat 1

Clasic reinterpretat 4

Clasic reinterpretat 5

Clasic reinterpretat 6

Clasic reinterpretat 13

Clasic reinterpretat 142015 – Eclectic-ul va defini trendul principal al noului an 2015.

Eclectic 2

Un design bazat pe mixul cultural – va fi regasit in interioarele din acest an.     

Eclectic 1           

Calatoriile, descoperirea altor culturi – incep sa influenteze foarte mult preferintele beneficiarilor si cu siguranta acest lucru isi va face simtita prezenta in noile interioare.  Astfel, designul eclectic va capata o influenta purternica in acest an.

Formele drepte ce se imbina cu formele rotunjite, precum si combinatiile neasteptate de culori vor putea crea interioare eclectice spectaculoase in anul 2015.                

Nuantele de verde atomic, miere de albine si galben lamaie vor fi, probabil, cele mai indragite culori in interioarele eclectice. Comabinatiile dintre aceste culori cu nunate de crem, gri si verde vor oferi un design cu adevarat spectaculos si primitor.  

Eclectic 3

Eclectic

2015 - Un an industrial

INdustrial 2

2015 se anunta a fi un an in care influentele industriale vor fi in mare voga. Tot ceea ce este nevoie pentru a obtine un interior cu design industrial este crearea unei iluzii de suprafete nefinisate, aspre,  si texturi care sugereaza aspectul industrial. Caramida rosie, beton amprentat, placaje ceramice cu finisaje metalice sunt doar cateva dintre materialele de top ce pot fi folosite in obtinerea unui interior industrial.                

Pentru crearea unui efect unic  - se pastreaza la vedere tevi sau conducte de evacuare, sau se folosesc sisteme metalice de grinzi pe plafoane.                

Nuantele cele mai utilizate in designul industrial in anul 2015 vor fi non-culorile: alb si negru precum si nuantele de rosu-caramiziu si maro.    

Industrial 1

Industrial 3

Industrial 4            

2015 – Eco-Friendly & Multifunctional

Eco-Fiendly

Cu siguranta 2015 se anunta ca fiind un an in care se va pune foarte mult accent pe produsele eco, precum si pe piese cu functii multiple.                

Spatiile interioare verzi vor fi foarte cautate si apreciate in noul an. Placajele ceramice cu muschi natural – ce pot sa transforme un perete intr-o adevarata gradina verticala, dar si utilizarea plantelor de interior cu volume mari ca decoratiuni interioare, vor oferi oricarui interior multa caldura si naturalete.    

Eco-Fiendly 4            

Suprafetele vitrate mari vor fi o necesitate a noilor locuite proiectate. Luminozitatea si caldura oferita de ferestrele de mari dimensiuni pot transforma locuinta intr-un spatiu mult mai relaxant si plin de viata.

Alegerea materialelor pentru finisaj si a pieselor de mobilier realizate din materiale ecologice vor fi, de asemenea, un aspect foarte important in realizarea unui interior eco-fiendly.          

Eco-Fiendly 2lt

Eco-Fiendly 1      

Piesele de mobilier multifunctionale vor fi si ele la mare cautare anul acesta. Taburetii si masutele de cafea cu spatii de depozitare, paturile transformabile, spatiile de depozitare ascunse sunt ideale pentru mobilarea spatiilor mici.  

multifunctional 1

multifunctional 2

Tendintele principale ale anului 2015 sunt variate, oferind solutii si elemente noi pentru preferintele diversificate ale beneficiarilor. Plecand de la trendurile generale prezentate, fiecare locuinta va trebui sa fie unica si personalizata dupa preferintele, necesitatile si dorintele fiecarui beneficiar. Astfel, daca ati planificat sa amenajati noua locuinta sau sa renovati locuinta actuala – nu uitati sa va puneti propria amprenta asupra designului interior!

Profil autor: Interior Store

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează