Iluminatul interior – O sursa de inspiratie pentru locuinta ta!

Iluminat decorativ 8

 

                Iluminatul interior este unul dintre cele mai importante, dar subevaluate elemente ale unui interior perfect. Sursele de lumina dintr-o locuinta pot modifica semnificativ atat designul incaperilor, dar si starea de spirit.Tipurile surselor de iluminat, dar si amplasarea acestora sunt aspecte foarte importante in designul interior, fiind in stransa legatura cu gama coloristica, dimensiunile incaperilor, lumina naturala disponibila , dar si cu piesele de mobilier si decoratiunile interioare utilizate pentru fiecare interior.

               

Pentru ca multi dintre noi acordam o atentie foarte mica surselor de iluminat interior este esential sa intelegem cum pot modifica acestea un interior si cat de importante sunt in complexitatea deisgnului unei incaperi.

Citește mai departe...

Profil autor: Interior Store

In birouri se poarta Marsala?

Pantone_Color_of_the_Year_Marsala_ChipDrivePantone, autoritatea din lumea cromatica si principalul furnizor de culoare, ne arata in ce culori sa  vedem anul 2015 iar Marsala devine nuanta predominanta acestui an.

Citește mai departe...

Profil autor: SC FORFITOUT SRL

7 piese de mobilier iconic pentru casa ta

Cu toţii avem o pasiune pentru mobilierul modern şi frumos proiectat. Ne place tot  ce are legătură cu interiorul şi amenajarea spaţiului de locuit.

Citește mai departe...

Profil autor: Art Ateliers